Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anulka69

Zadanych pytań: 368

15.12.2016 19:03

wolicie cukier biały czy jego zamienniki np. stewię ?

Odpowiedzi (51)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

15.12.2016 21:14

Używam tylko zwykłego cukru.

bietka

Zadanych pytań: 563

15.12.2016 21:18

zależy do czego bo np. kawy ani herbaty nie cukruję niczym

pestka

Zadanych pytań: 424

15.12.2016 21:24

herbaty nie słodzę a do wypieków używam cukru białego lub trzcinowego

Renataj

Zadanych pytań: 1275

15.12.2016 21:46

Stewię używam latem do napoi, lemoniad itp. A cukier...- używam jedynie do wypieków, nikt u mnie nie słodzi kawy czy herbaty, dlatego zużywam go ok. 2 kg na 3 m-ce / no w sezonie zapraw- do dżemów itp, czy w okresie świątecznym - trochę więcej/.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

15.12.2016 21:50

wolę zwykły biały ewentualnie brązowy

norweska20

Zadanych pytań: 400

15.12.2016 21:58

używam biały, sporadycznie brązowy

halina17

Zadanych pytań: 271

15.12.2016 22:38

Nie słodzę herbaty , kawy, cukru używam do wypieków. Stewia zmienia smak , napoi , potraw itp , ksylitol nie zmienia smaku .

Iwusia

Zadanych pytań: 242

15.12.2016 23:06

używam cukru trzcinowego

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

15.12.2016 23:19

Używam cukier biały.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.12.2016 23:24

od zawsze używam biały cukier

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak