Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anulka69

Zadanych pytań: 368

15.12.2016 19:03

wolicie cukier biały czy jego zamienniki np. stewię ?

Odpowiedzi (51)

adelajda

Zadanych pytań: 234

16.12.2016 11:03

Nie słodzę herbaty ani kawy. Do wypieków, używam cukru białego alb miodu .

Beatris

Zadanych pytań: 43

16.12.2016 12:13

Do słodzenia używam cukru białego lub brązowego...

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

16.12.2016 12:32

zazwyczaj używam zwykły biały cukier lub trzcinowy

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

16.12.2016 13:14

tylko i wyłącznie cukier

ilka01

Zadanych pytań: 6

16.12.2016 13:22

używam tylko białego cukru sporadycznie , a do pieczenia brązowy i biały

jan_mag

Zadanych pytań: 1

16.12.2016 15:22

U nas prym wiedzie miód naturalny :)

ada.la

Zadanych pytań: 39

16.12.2016 16:44

używam tylko cukru

Janina

Zadanych pytań: 159

16.12.2016 16:52

Również nie słodzę napojów. Jeżeli używam to tylko cukier albo miód;))

benka

Zadanych pytań: 15

16.12.2016 17:41

staram się ograniczać cukier, ale na stewię nie mogę się przestawić

dodi

Zadanych pytań: 256

16.12.2016 19:13

uzywam tylko biały cukier

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak