Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anulka69

Zadanych pytań: 368

15.12.2016 19:03

wolicie cukier biały czy jego zamienniki np. stewię ?

Odpowiedzi (51)

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

16.12.2016 19:58

Kawy i herbaty nie słodzę. Do wypieków używam biały lub trzcinowy.

Róża1

Zadanych pytań: 7

16.12.2016 21:46

Kawy nie słodzę , do herbaty używam miodu , albo trzcinowego.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

16.12.2016 21:59

Używam cukier biały

sezamek

Zadanych pytań: 4

17.12.2016 00:49

stewii nie tykam, wolę cukier trzcinowy, kokosowy, czy miód

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

17.12.2016 11:03

zdecydowanie biały

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

17.12.2016 11:06

do wypieków cukier biały,a kawy i herbaty nie słodzę

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.12.2016 12:42

W domu używamy cukier trzcinowy bądź miód

Marta1986

Zadanych pytań: 859

17.12.2016 23:03

biały cukier

mysza75

Zadanych pytań: 96

18.12.2016 11:46

trzcinowy wolę cukier

Barbara13

Zadanych pytań: 21

18.12.2016 18:22

wolę cukier

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak