Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

26.01.2015 22:29

Wszyscy na pewno uwielbiamy faworki??Wolicie pieczone w piekarniku czy tradycyjne -smażone w głębokim tłuszczu??

Odpowiedzi (62)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

27.01.2015 07:27

faworki jem tylko w tłusty czwartek i wole te tradycyjne

Alex_M

Zadanych pytań: 119

27.01.2015 07:34

smażone są lepsze w smaku ;) ale pieczone lżejsze. i kuchnia nie śmierdzi smażeniem :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

27.01.2015 07:36

ja lubię smażone w oleju

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.01.2015 07:37

Smażone na głębokim oleju

marenka

Zadanych pytań: 179

27.01.2015 07:39

Nigdy nie piekłam faworków w piekarniku..., trzymam się tradycji;)

dollce

Zadanych pytań: 0

27.01.2015 07:42

Tylko tradycyjnie smażone na głębokim tłuszczu :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

27.01.2015 07:45

nigdy nie piekłam faworków w piekarniku, więc nie mam porównania

Ania84

Zadanych pytań: 67

27.01.2015 08:28

oczywiście ze w głębokim tłuszczu najlepsze

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

27.01.2015 08:51

wolę smażone w oleju

ben-ka

Zadanych pytań: 459

27.01.2015 09:24

Przyznam się,że pieczonych jeszcze nie robiłam, zawsze smażę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak