Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

26.01.2015 22:29

Wszyscy na pewno uwielbiamy faworki??Wolicie pieczone w piekarniku czy tradycyjne -smażone w głębokim tłuszczu??

Odpowiedzi (62)

gosia56

Zadanych pytań: 466

27.01.2015 09:33

jak juz to zdecydowanie smazone

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

27.01.2015 09:49

smażone tradycyjnie na głębokim tłuszczu

Justi2401

Zadanych pytań: 10

27.01.2015 10:13

U mnie zawsze tradycyjne smażone na smalcu, takie jak robiła moja Babcia :)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

27.01.2015 10:19

Tradycyjnie na głębokim tłuszczu

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.01.2015 10:24

wolę zdecydowanie smażone na głębokim tłuszczu

Malinka

Zadanych pytań: 302

27.01.2015 10:26

Wolę smażone :)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

27.01.2015 10:47

tez lubimy smażone

Izka192

Zadanych pytań: 419

27.01.2015 10:53

nigdy nie jadłam z piekarnika

mysza75

Zadanych pytań: 96

27.01.2015 11:01

wolę smażone pączki

Janina

Zadanych pytań: 159

27.01.2015 11:06

Faworki tylko tradycyjne. Nigdy nie piekłam w piekarniku;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak