Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

26.01.2015 22:29

Wszyscy na pewno uwielbiamy faworki??Wolicie pieczone w piekarniku czy tradycyjne -smażone w głębokim tłuszczu??

Odpowiedzi (62)

ada.la

Zadanych pytań: 39

27.01.2015 11:18

z piekarnika jeszcze nie jadłam więc nie mam porównania

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

27.01.2015 11:37

zdecydowanie wolę te smażone w głębokim tłuszczu

pestka

Zadanych pytań: 424

27.01.2015 11:42

najbardziej mi smakują smażone na głębokim tłuszczu

Pyszota

Zadanych pytań: 85

27.01.2015 13:09

nie piekłam w piekarniku, ale pewnie lepsze na oleju

wyattearp

Zadanych pytań: 102

27.01.2015 13:39

tradycyjne -zdecydowanie

mitek111

Zadanych pytań: 15

27.01.2015 14:30

w piekarniku nigdy nie robiłam, jestem za tradycyjnym przygotowaniem

irenka

Zadanych pytań: 888

27.01.2015 15:02

wolę smażone,z piekarnika nie jadłam

anilewe13

Zadanych pytań: 8

27.01.2015 16:04

oczywiście że tradycyjne faworki smażone na oleju

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

27.01.2015 16:54

te smażone w głębokim tłuszczu to znam a tych z piekarnika nigdy nie robiłam i nie jadłam nie mam porównania , ale myślę że te z tłuszczu są smaczniejsze

ilka01

Zadanych pytań: 6

27.01.2015 18:29

wolę tradycyjne, smażone na oleju

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak