Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

26.01.2015 22:29

Wszyscy na pewno uwielbiamy faworki??Wolicie pieczone w piekarniku czy tradycyjne -smażone w głębokim tłuszczu??

Odpowiedzi (62)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

28.01.2015 14:48

lubię tradycyjne smażone na głębokim tłuszczu :)

Magda60

Zadanych pytań: 1158

28.01.2015 15:00

oczywiście smażone wole

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

28.01.2015 16:33

smażone na oleju

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

28.01.2015 17:44

U mnie w domu zawsze smażono na smalcu i ja też tak robię ;)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

28.01.2015 17:55

smażone w tłuszczu

Ania67

Zadanych pytań: 1134

28.01.2015 18:42

oczywiście te smażone

Rogalik

Zadanych pytań: 84

28.01.2015 19:48

zdecydowanie smażone

bietka

Zadanych pytań: 563

28.01.2015 20:43

smażone na głębokim tłuszczu :)

misia53

Zadanych pytań: 339

28.01.2015 22:38

zawsze smażyłam ale ciekawa jestem jak smakują z piekarnika

Cynamonka

Zadanych pytań: 79

30.01.2015 16:29

Na oleju, muszą być tradycyjne :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak