Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

04.01.2016 18:31

z jakiego mięsa robicie pulpety aby były miękkie?

Odpowiedzi (49)

Izabela9

Zadanych pytań: 25

04.01.2016 20:11

Przeważnie z łopatki, ale dla dzieci czasem drobiowe.

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

04.01.2016 20:15

za łopatki,karkówki lub drobiowe

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.01.2016 20:25

najczęściej z łopatki

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

04.01.2016 20:58

łopatka wieprzowa, mięso z kurczaka lub z indyka

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.01.2016 21:03

najlepiej świeżo zmielona łopatka, lubię też z szynki, są chudsze, ale bardziej suche, wtedy z sosikiem ;)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

04.01.2016 21:07

ze zmielonej łopatki,karkówki

Marta1986

Zadanych pytań: 859

04.01.2016 21:40

z łopatki oraz z drobiu

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

04.01.2016 22:00

z łopatki,z szynki albo z mięsa drobiowego,często z indyka

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

04.01.2016 22:00

z łopatki,z szynki albo z mięsa drobiowego,często z indyka

anka1988

Zadanych pytań: 25

04.01.2016 22:10

ja wykorzystuję mięso z rosołu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak