Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

04.01.2016 18:31

z jakiego mięsa robicie pulpety aby były miękkie?

Odpowiedzi (49)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.01.2016 15:14

jak większość z łopatki wieprzowej którą sama mielę

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

05.01.2016 15:18

staram się gotować tylko z chudego mięsa więc z szybki wieprzowej(którą odtłuszczam) lub z fileta drobiowego,indyczego

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

05.01.2016 16:41

Szynka albo mieszane.

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

05.01.2016 19:58

najczęściej z łopatki lub drobiu

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

05.01.2016 21:18

najczęściej z łopatki ;)

irenka

Zadanych pytań: 888

05.01.2016 22:17

ja mieszam wieprzowe z indykiem

dodi

Zadanych pytań: 256

07.01.2016 08:16

najczęściej z łopatki wieprzowej

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

08.01.2016 09:29

Ja najbardziej lubię z łopatki.

Klausia

Zadanych pytań: 251

11.01.2016 14:36

drobiowe albo wieprzowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak