Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

04.01.2016 18:31

z jakiego mięsa robicie pulpety aby były miękkie?

Odpowiedzi (49)

Ela15

Zadanych pytań: 1414

05.01.2016 10:53

najczęściej z łopatki lub z mięsa drobiowego, zawsze proszę o zmielenie mięsa przy mnie

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

05.01.2016 11:13

zazwyczaj z łopatki :)

kasiaw

Zadanych pytań: 470

05.01.2016 11:42

z łopatki wieprzowej lub indyka mielonego

Ania84

Zadanych pytań: 67

05.01.2016 11:55

ja też z mielonej łopatki najczęściej

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

05.01.2016 11:58

Najczesciej z lopatki lub szynki

norweska20

Zadanych pytań: 400

05.01.2016 12:01

z łopatki lub drobiowe

Motorek

Zadanych pytań: 1446

05.01.2016 12:05

z karczku lub łopatki

Futka

Zadanych pytań: 2

05.01.2016 12:33

Najczęściej robię drobiowe, a jeśli chodzi o wieprzowinę to robię je z samej łopatki lub pół na pół - łopatka z szynką :)

Aneta41

Zadanych pytań: 74

05.01.2016 12:46

Robię wieprzowie (łopatka lub karkówka) i drobiowe z indyka lub z kurczaka

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

05.01.2016 13:58

Wieprzowe, drobiowe ale sama mielę świeże mięso

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak