Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dodi

Zadanych pytań: 256

05.07.2016 12:17

Zasypałam jagody cukrem i odstawiłam na słońce. Zrobię sok. A co zrobić i czy w ogóle wykorzystujecie jakoś jagody które oddały już sok?

Odpowiedzi (35)

Ela427

Zadanych pytań: 12

06.07.2016 09:32

powstałe po odcedzeniu soku owoce włóż do słoiczków zasyp jeszcze odrobiną cukru i zagotuj ,powstanie pyszna konfitura n.p.do naleśników

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

06.07.2016 10:12

do ciasta, koktajlu, też porcje zamrażam

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

06.07.2016 10:24

jagody mozesz zapypac i pateryzowac a na słoncu ci sfermentuja

ilka01

Zadanych pytań: 6

06.07.2016 12:38

do koktajli

asiatok

Zadanych pytań: 15

06.07.2016 13:30

Spróbuj przesmażyć je na dżem jagodowy- powinno się udać:)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

06.07.2016 17:37

Możesz zapasteryzować z owocami albo sam sok a owoce do placka, zrobić nalewkę lub dżem :)

Janina

Zadanych pytań: 159

06.07.2016 20:47

Zasypane owoce pozostawiam z sokiem w słoiczkach i wykorzystuję do deserów;))

dodi

Zadanych pytań: 256

06.07.2016 20:58

bardzo dziękuje wszystkim

bertpvd

Zadanych pytań: 19

06.07.2016 21:51

ja zużyte owoce używam do herbatki :)

halina17

Zadanych pytań: 271

06.07.2016 23:09

Zasypane jagody cukrem pasteryzuję . W zimie mam jagody do deserów , sok do herbatki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak