Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dodi

Zadanych pytań: 256

05.07.2016 12:17

Zasypałam jagody cukrem i odstawiłam na słońce. Zrobię sok. A co zrobić i czy w ogóle wykorzystujecie jakoś jagody które oddały już sok?

Odpowiedzi (35)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

07.07.2016 10:52

Pasteryzuję sok wraz z owocami, ale owoce możesz też wykorzystać do deserów, białego sera do makaronu czy naleśników.

misia123410

Zadanych pytań: 22

08.07.2016 09:14

dobre na koktajl

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

08.07.2016 10:24

można je zasypać odrobiną cukru i pasteryzować

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

12.07.2016 13:46

Dżem albo jako nadzienie do bułeczek :)

wyattearp

Zadanych pytań: 102

17.09.2016 19:38

Na słońcu zrobi się nalewka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak