Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.06.2017 13:59

Zostało mi sporo botwinki ,(bez buraczków) zamrozić ją ? Tylko jak w całości czy pokroić?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Róża1

Zadanych pytań: 7

05.06.2017 00:07

zamrażam pokrojoną :-)

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

29.06.2017 14:17

Ja bym pokroiła :)

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

06.06.2017 22:20

Botwinkę najlepiej pokroić w wtedy zamrozić.

Odpowiedzi (42)

Lis

Zadanych pytań: 56

02.06.2017 14:04

Ja bym zamroziła pokrojoną już

Renata9

Zadanych pytań: 329

02.06.2017 14:39

Najlepiej zamrozić i dodać do następnej zupki

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

02.06.2017 14:41

Ja już kroje i dopiero mrożę.;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.06.2017 14:57

Ja zawsze kroje i zamrażam

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

02.06.2017 15:35

najlepiej mrozić pokrojoną

gosia56

Zadanych pytań: 466

02.06.2017 17:03

zawsze mrożę pokrojoną juz botwinkę a jak są juz buraczki to je ścieram na tarce mieszam i tak mrożę ;)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

02.06.2017 17:59

zamrażam pokrojoną

adelajda

Zadanych pytań: 234

02.06.2017 18:11

Nigdy nie mroziłam ...

benka

Zadanych pytań: 15

02.06.2017 18:32

Moja znajoma wkłada pokrojoną botwinkę do słoików i pasteryzuje, nie każdy ma miejsce w zamrażarce.

pestka

Zadanych pytań: 424

02.06.2017 18:40

botwinki nigdy nie mroziłam, ale gdybym miała to zrobić to bym pokroiła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak