Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.06.2017 13:59

Zostało mi sporo botwinki ,(bez buraczków) zamrozić ją ? Tylko jak w całości czy pokroić?

Odpowiedzi (42)

Mniam

Zadanych pytań: 87

03.06.2017 10:54

Botwinkę kroję, smażę i zamrażam. Tylko, że robię tak razem z buraczkami.

Goya

Zadanych pytań: 1385

03.06.2017 13:10

zdecydowanie pokrojoną

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

03.06.2017 13:18

mroziła bym pokrojoną

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.06.2017 14:09

Margo1, i co zrobiłaś ?

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

03.06.2017 15:18

do mrożenia raczej pokrojona..

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

03.06.2017 15:55

najlepiej pokroić i zamrozić

Justi2401

Zadanych pytań: 10

03.06.2017 16:32

Ja bym najpierw pokroiła :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

03.06.2017 20:52

ja zawsze mrożę ale pokrojoną

Klausia

Zadanych pytań: 251

03.06.2017 21:11

W zeszlym roku miałam taki zamiar, ale przymrozek był wcześniejszy ode mnie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

03.06.2017 21:13

umyta i pokrojona

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak