Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.06.2017 13:59

Zostało mi sporo botwinki ,(bez buraczków) zamrozić ją ? Tylko jak w całości czy pokroić?

Odpowiedzi (42)

dodi

Zadanych pytań: 256

03.06.2017 21:14

u mnie buraczki malutkie jeszcze

Renataj

Zadanych pytań: 1275

03.06.2017 22:00

Ja bym pokroiła przed mrożeniem.

ilka01

Zadanych pytań: 6

03.06.2017 23:13

Pokroić i zamrozić

anka1988

Zadanych pytań: 25

04.06.2017 11:46

przyłączam się, najpierw należy pokoić

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.06.2017 18:00

gusia1000 pokroiłam i zamroziłam ,dzięki za rady .Wszystkim dałam po plusiku ;)

Konczi

Zadanych pytań: 632

04.06.2017 19:38

Margo1 ja jeszcze wczesną wiosną wyciągałam botwinkę z zamrażarki :D

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

04.06.2017 22:52

ja kroję i później zamrażam

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.06.2017 18:27

ja zawsze kroję i dopiero mrożę

Magda60

Zadanych pytań: 1158

05.06.2017 22:08

tak najpierw pokroj, wtedy zajmie mniej miesca

bertpvd

Zadanych pytań: 19

05.06.2017 22:18

Ja kroję :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak