Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

02.06.2017 13:59

Zostało mi sporo botwinki ,(bez buraczków) zamrozić ją ? Tylko jak w całości czy pokroić?

Odpowiedzi (42)

halina17

Zadanych pytań: 271

02.06.2017 19:24

Nie mroziłam botwinki.

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

02.06.2017 20:03

Ja zawsze kroję.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

02.06.2017 20:08

Ja bym pokroila

Franciszek

Zadanych pytań: 4

02.06.2017 20:37

Nie mroziłem

ilka01

Zadanych pytań: 6

02.06.2017 21:18

Pokroić i zamrozić

Janina

Zadanych pytań: 159

02.06.2017 21:24

Najlepiej zamrozić pokrojoną;))

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

02.06.2017 21:49

Mroze zawsze pokrojona

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.06.2017 22:53

Tak, pokrój ją i zamroź.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.06.2017 07:42

zamrozić pokrojoną

Wacław

Zadanych pytań: 1269

03.06.2017 08:51

mrozimy już pokrojoną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak