Przepis i sposób przygotowania na: Grillowane bakłażany nadziewane kaszą
Bakłażan to warzywo, które świetnie nadaje się do zapiekania oraz grillowania. Ze względu na swoją dosyć twardą skórkę i plastyczny miąższ jest łatwy do faszerowania oraz pieczenia, smażenia czy grillowania. Bakłażan z grilla jest dosyć intensywny w smaku, dlatego dodatek farszu idealnie go balansuje. Bakłażana z grilla możecie zaserwować na obiad lub lunch (jak z tego przepisu), ale również może stanowić samodzielną przekąską np. w formie ROLADEK Z GRILLOWANEGO BAKŁAŻANA Z SEREM FETA lub BAKŁAŻANOWE TALARKI Z GRILLA.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Grillowane bakłażany nadziewane kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-baklazany-nadziewane-kasza1-2.jpg)
![Krok 2 - Grillowane bakłażany nadziewane kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-baklazany-nadziewane-kasza2-2.jpg)
![Krok 3 - Grillowane bakłażany nadziewane kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-baklazany-nadziewane-kasza3-2.jpg)
![Krok 4 - Grillowane bakłażany nadziewane kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/grillowane-baklazany-nadziewane-kasza0-2.jpg)