Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

09.08.2014 07:51

Ciasta najczęściej robię w tortownicy. Po upieczeniu studzę na blacie. Gdy chcę włożyć go spowrotem do tortownicy to jest minimalnie mniejszy niż tortownica. Też tak macie czy tylko ja piec nie umiem:-)

Odpowiedzi (43)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.08.2014 15:33

zawsze tak jest niezależnie od tego w czym je pieczesz

Beata23

Zadanych pytań: 335

09.08.2014 16:25

u mnie też tak jest

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

09.08.2014 17:13

ja też tak mam

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

09.08.2014 18:31

tak, zawsze ciasto kurczy się jak ostygnie

gibli

Zadanych pytań: 20

09.08.2014 20:06

tak ma być, jest to normalne:)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

09.08.2014 21:06

To normalne, też tak mam

Mira85

Zadanych pytań: 90

09.08.2014 21:25

mam tak samo

Seba

Zadanych pytań: 1313

09.08.2014 21:48

Zawsze tak się robi

Janina

Zadanych pytań: 159

09.08.2014 22:06

Ja wyjmuję biszkopt dopiero po wystygnięciu i również minimalnie się obkurcza;)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

09.08.2014 23:56

Dobrze pieczesz, zawsze tak się dzieje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak