Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

VioletoweKucharzenie

Zadanych pytań: 19

09.08.2014 07:51

Ciasta najczęściej robię w tortownicy. Po upieczeniu studzę na blacie. Gdy chcę włożyć go spowrotem do tortownicy to jest minimalnie mniejszy niż tortownica. Też tak macie czy tylko ja piec nie umiem:-)

Odpowiedzi (43)

adelajda

Zadanych pytań: 234

11.08.2014 12:08

U mnie tak samo się dzieje :)

patryska76

Zadanych pytań: 24

11.08.2014 18:09

U mnie też występuje takie zjawisko, z tym tylko, że ja ciasta zawsze studzę w formie ;)

jolanta53

Zadanych pytań: 5

04.01.2015 14:36

jeszcze mi się nie zdarzyło żeby się biszkopt nie skurczył

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak