Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

15.11.2015 22:17

Czego najczęściej używacie do zagęszczania sosów ?

Odpowiedzi (52)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

16.11.2015 09:20

to różnie,ostatnio najbardziej smakują nam sosy niezagęszczane,redukuję je przez odparowanie nadmiaru wody.jeżeli już muszę zagęścić(bo np potrzebują większą ilość sosu) to używam skrobię ziemniaczaną,lubię taką "kisielowatą " konsystencję sosów.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

16.11.2015 09:22

Często robię zasmażkę z mąki.

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.11.2015 09:22

zmiksowane warzywa najczęściej, rzadziej mąką i śmietaną

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

16.11.2015 09:26

śmietaną lub mąką

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.11.2015 09:30

ostatnio nie zagęszczam sosów ale kiedyś to była mąka i śmietana

Madzai

Zadanych pytań: 7

16.11.2015 10:03

Staram się nie zgęszczać sosów, ewentualnie dodaję śmietanę

agaK.

Zadanych pytań: 311

16.11.2015 10:32

Zawiesiną mąki.

Konczi

Zadanych pytań: 632

16.11.2015 11:09

grzankami lub mąką

Gracer

Zadanych pytań: 124

16.11.2015 11:26

zawsze mąki

Motorek

Zadanych pytań: 1446

16.11.2015 11:28

Najczęściej mąki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak