Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

15.11.2015 22:17

Czego najczęściej używacie do zagęszczania sosów ?

Odpowiedzi (52)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.11.2015 14:50

Zamiast mąki do zagęszczania sosów też używam-zasmażki, zmiksowane warzywa.

Benita

Zadanych pytań: 1

16.11.2015 15:13

Sosy zagęszczam mąką lub śmietaną

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

16.11.2015 15:59

cebula, warzywa, śmietana gęsta, czasem mąka

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

16.11.2015 16:13

najczęściej śmietanę i mąkę

misia123410

Zadanych pytań: 22

16.11.2015 16:54

Ja najczęściej wodą z mąką ewentualnie śmietaną

Justi2401

Zadanych pytań: 10

16.11.2015 16:55

Kiedyś używałam mąki, ale przerzuciłam się na skrobię ziemniaczaną. Niewielka ilość, a sos wychodzi gęsty i bez grudek :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

16.11.2015 17:05

mąki i śmietanki

Dorota76

Zadanych pytań: 48

16.11.2015 18:56

jeżeli już muszę zagęścić to śmietaną lub mąką

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

16.11.2015 20:40

jak większość: mąka i śmietana ;)

ada.la

Zadanych pytań: 39

16.11.2015 22:28

mąki ziemniaczanej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak