Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

15.11.2015 22:17

Czego najczęściej używacie do zagęszczania sosów ?

Odpowiedzi (52)

Mniam

Zadanych pytań: 87

16.11.2015 11:41

Zazwyczaj redukuję do uzyskania odpowiedniej konsystencji, ale czasami daję mąkę w małej ilości.

halina17

Zadanych pytań: 271

16.11.2015 11:48

Staram się nie zagęszczać sosów , a jeśli zajdzie potrzeba to zasmażką.

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

16.11.2015 11:50

dodaję mąki ze śmietaną

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.11.2015 11:51

Zagęszczam wodą i mąką

jola91

Zadanych pytań: 23

16.11.2015 12:25

Prawie zawsze zagęszczam sosy mąką

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

16.11.2015 12:31

Mąki lub zasmażki

Damiano

Zadanych pytań: 0

16.11.2015 13:01

Zazwyczaj mąkę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

16.11.2015 13:32

zazwyczaj mąką

Maridka19

Zadanych pytań: 59

16.11.2015 13:57

Najczęściej jest to mąka :)

anemon

Zadanych pytań: 163

16.11.2015 14:37

Staram się redukować, a jedynie sporadycznie używam mąki ziemniaczanej, nigdy pszennej, a tym samym zasmażki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak