Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

halina17

Zadanych pytań: 271

18.03.2016 10:36

Czy ciasto na pierogi robicie z " mąki pszennej do pierogów typ 480" ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

19.03.2016 10:15

z mąki wrocławskiej robię

Damiano

Zadanych pytań: 0

19.03.2016 15:45

pierogi robię z różnej mąki

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.03.2016 17:30

robię ze zwykłej, z takiej jaką mam

Odpowiedzi (54)

halina17

Zadanych pytań: 271

18.03.2016 10:39

Ja przeważnie robię ciasto na pierogi z mąki pszennej do pierogów typ 480 , chyba , ze nie mam w domu braknie mi to robię z mąki jaką mam .

Konczi

Zadanych pytań: 632

18.03.2016 10:41

ja robię przeważnie z mąki poznańskiej lub wrocławskiej

pestka

Zadanych pytań: 424

18.03.2016 10:44

najczęściej robię z mąki wrocławskiej

ilka01

Zadanych pytań: 6

18.03.2016 10:53

ja najczęściej robię z mąki 480

Czyki

Zadanych pytań: 72

18.03.2016 10:57

robię z mąki wrocławskiej

bertpvd

Zadanych pytań: 19

18.03.2016 10:58

ja robię z semoliny :)

Janina

Zadanych pytań: 159

18.03.2016 11:18

Tak białe pierogi robię z takiej mąki, natomiast robię również pierogi z mąki grahamkowej;))

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.03.2016 11:32

najczęściej robię z mąki wrocławskiej

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.03.2016 12:28

robię z mąki pszennej a właściwie z takiej jaką mam w domu czasami nawet z tortowej

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

18.03.2016 12:52

z mąki wrocławskiej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak