Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

halina17

Zadanych pytań: 271

18.03.2016 10:36

Czy ciasto na pierogi robicie z " mąki pszennej do pierogów typ 480" ?

Odpowiedzi (54)

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

18.03.2016 21:27

Dziś robiłam z tortowej, bo mam spory zapas. A tak to zazwyczaj robię ze "swojej", czyli prosto z młyna z własnej pszenicy. Nie wiem jaki to typ, ale zdecydowanie nie jest tak biała jak sklepowa (bo w 100% naturalna, bez dodatków).

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

18.03.2016 21:30

z mąki 500 lub 650 i zawsze jest dobre

ice cubes

Zadanych pytań: 0

18.03.2016 21:49

Nie patrzę na typ, po prostu kupuję mąkę pszenną albo tortową. Zawsze wychodzi idealnie.

Iwonakk

Zadanych pytań: 0

18.03.2016 22:10

Wszystko robię z mąki "wyższych" typów, wolę mniej oczyszczone mąki. Zazwyczaj jest to 650 i z takiej też zazwyczaj robię pierogi.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

18.03.2016 22:32

Ją robię z mąki tortowej

Iwusia

Zadanych pytań: 242

18.03.2016 23:31

zazwyczaj robię z klasycznej mąki

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

19.03.2016 00:08

ja robię z tortowej i nie zwracam uwagi na typ

Motorek

Zadanych pytań: 1446

19.03.2016 06:39

robię z mąki do pierogów

Ela15

Zadanych pytań: 1414

19.03.2016 06:48

nie używam specjalnej mąki, zawsze robię z takiej jaką akurat mam w domu

Mniam

Zadanych pytań: 87

19.03.2016 07:19

W zasadzie robię z różnych typów mąki, bo nie zawsze mam 500 lub 650.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak