Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

halina17

Zadanych pytań: 271

18.03.2016 10:36

Czy ciasto na pierogi robicie z " mąki pszennej do pierogów typ 480" ?

Odpowiedzi (54)

dom-agi

Zadanych pytań: 2

19.03.2016 09:06

Najczęściej z tortowej :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

19.03.2016 09:51

robimy z takiej maki jaką mamy w kuchni

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

19.03.2016 09:58

z mąki wrocławskiej

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

19.03.2016 10:17

ja robię z tortowej bądź wrocławskiej

norweska20

Zadanych pytań: 400

19.03.2016 10:57

taka jak akurat jest w domu

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

19.03.2016 11:57

nie kupuję specjalnej mąki, najczęściej robię z mąki tortowej

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

19.03.2016 12:05

Najczęściej wybieram poznańska i wrocławską a to chyba typ 500.

2milutka

Zadanych pytań: 134

19.03.2016 14:09

robię najczęściej z tortowej

Habibi

Zadanych pytań: 690

19.03.2016 16:04

kiedyś wykorzystywałam do pierogów, naleśników, klusek czy wypieków wyłącznie tortową typ 450 albo nawet 405, choć ona rzadko bywa dostępna... teraz przerzuciłam się a typ 650, gdyż zawiera więcej składników zdrowotnych :)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

19.03.2016 16:31

ja kupuję TYP 650 w bied ronce (babuni) gdzieś kiedyś usłyszałam że tortowa to najgorsza z mąk a przestałam jej używać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak