Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

halina17

Zadanych pytań: 271

18.03.2016 10:36

Czy ciasto na pierogi robicie z " mąki pszennej do pierogów typ 480" ?

Odpowiedzi (54)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

18.03.2016 13:14

u mnie pierogi powstają z torowej mąki

ben-ka

Zadanych pytań: 459

18.03.2016 13:29

Jaką mam mąkę, taką używam , nie zwracam uwagi na jej typ, często jest to mąka tortowa.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

18.03.2016 13:32

Robię z różnych, tylko zaparzam zawsze.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

18.03.2016 13:36

robię z takiej jaką mam, zazwyczaj 450 lub 500

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

18.03.2016 13:41

nie kupowałam jeszcze takiej mąki typowo do pierogów

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

18.03.2016 13:52

robię z takiej jaką mam pod ręką zazwyczaj tortową

Futka

Zadanych pytań: 2

18.03.2016 14:07

Ja najczęściej robię z mąki typ 500 :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

18.03.2016 14:22

Najczęściej robię z mąki poznańskiej

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.03.2016 14:26

pierogi robię z mąki pszennej typ 450 lub 650

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

18.03.2016 14:33

używam tortowej mąki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak