Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

16.11.2013 23:33

Czy do pieczenia ciasta,biszkoptu wykładacie blachę papierem czy tylko natłuszczacie?

Odpowiedzi (74)

Małgorzata106

Zadanych pytań: 154

17.11.2013 10:07

tylko papierem

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

17.11.2013 10:11

natłuszczam i posypuje blachę bułką tartą

pawlito

Zadanych pytań: 392

17.11.2013 10:18

moja żona używa papier

Monika10

Zadanych pytań: 3

17.11.2013 10:20

zawsze wykładam papierem

Seba

Zadanych pytań: 1313

17.11.2013 10:32

przeważnie wykładam

krystyna330

Zadanych pytań: 228

17.11.2013 10:33

najczęściej wykładam papierem

Janina

Zadanych pytań: 159

17.11.2013 10:37

Biszkopt zawsze piekę na papierze do pieczenia bez natłuszczania, natomiast pod kruche natłuszczam blechę i ewentualnie posypuje bułką tartą;)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

17.11.2013 10:42

ostatnio zawsze tylko dno tortownicy czy innej blaszki papierem wykładam, chyba, że pieke w silikonowych to nic nie trzeba..

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

17.11.2013 10:43

ja natłuszczam

Beata73

Zadanych pytań: 1093

17.11.2013 10:47

a tylko natłuszczam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak