Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

16.11.2013 23:33

Czy do pieczenia ciasta,biszkoptu wykładacie blachę papierem czy tylko natłuszczacie?

Odpowiedzi (74)

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

17.11.2013 20:07

ja zawsze wykładam formę papierem do pieczenia,kiedyś smarowałem blachy tłuszczem i posypywałem bułką tartą,ale raz mi przypaliło trochę spód i od tamtej pory tylko papier do pieczenia.

alaaa

Zadanych pytań: 201

17.11.2013 21:38

do biszkoptu zawsze wykładam dno blachy papierem do pieczenia

Monika58

Zadanych pytań: 299

18.11.2013 04:05

natłuszczam blaszkę

Ania84

Zadanych pytań: 67

19.11.2013 19:50

:) zdania podzielone , ale nawet i i nne opcje sié pojawily - musze wyprobowac:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak