Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

16.11.2013 23:33

Czy do pieczenia ciasta,biszkoptu wykładacie blachę papierem czy tylko natłuszczacie?

Odpowiedzi (74)

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

17.11.2013 10:50

ja używam do wszystkich ciast papieru do pieczenia wyjątek stanowią tylko tarty

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

17.11.2013 11:05

Różnie to bywa czasem papier czasem tylko tłuszcz i mąka

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

17.11.2013 11:11

zawsze natłuszczam i wykładam papierem

mufinka79

Zadanych pytań: 303

17.11.2013 11:22

Ja różnie - raz używam natłuszczenia i bułki czy mąki do posypania, a czasami papier do pieczenia. W sumie coraz częściej używam papieru, bo później blaszki nie trzeba szorować :)

jasiek

Zadanych pytań: 1346

17.11.2013 11:27

tylko natłuszczam

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

17.11.2013 11:46

wykładam papierem lub natłuszczam

gibli

Zadanych pytań: 20

17.11.2013 11:52

zawsze wykładam tylko papierem pergaminowym blaszki:)

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

17.11.2013 11:59

tylko natłuszczam

margaret

Zadanych pytań: 4

17.11.2013 12:07

ja używam pergaminu

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

17.11.2013 12:22

Wykładam papierem do pieczenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak