Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

16.11.2013 23:33

Czy do pieczenia ciasta,biszkoptu wykładacie blachę papierem czy tylko natłuszczacie?

Odpowiedzi (74)

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

17.11.2013 14:32

dno blaszki tylko natłuszczam i wykładam papierem

kate.500

Zadanych pytań: 1516

17.11.2013 14:49

forme na biszkopt natluszczam

pajbek

Zadanych pytań: 257

17.11.2013 15:58

Wykładam tylko papierem :-)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

17.11.2013 16:04

wykładam papierem do pieczenia

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

17.11.2013 16:26

biszkopt- zawsze papier

Marta11

Zadanych pytań: 34

17.11.2013 16:29

zawsze daje papier

ppaulina

Zadanych pytań: 22

17.11.2013 16:45

papierem do pieczenia

Megg

Zadanych pytań: 69

17.11.2013 17:20

zawsze wykładam blaszkę papierem do pieczenia

tessinka

Zadanych pytań: 79

17.11.2013 17:52

różnie, czasem wykładam papierem a czasem natłuszczam i obsypuję bułką tartą

Kasia36

Zadanych pytań: 463

17.11.2013 19:23

nie zawsze używam papieru, czasami tylko natłuszczam i obsypuję bułką tartą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak