Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania84

Zadanych pytań: 67

16.11.2013 23:33

Czy do pieczenia ciasta,biszkoptu wykładacie blachę papierem czy tylko natłuszczacie?

Odpowiedzi (74)

Dorota59

Zadanych pytań: 950

17.11.2013 12:23

ja wykładam folią aluminiową

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

17.11.2013 12:29

Wykładam papierem do pieczenia.

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.11.2013 12:46

na blachę wykładam papier

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

17.11.2013 12:49

wykładam papierem blaszki pod ciasta biszkoptowe,pod te które muszę wyjąć i potem poskładać.Pod serniki i drożdżowe nie daję papieru...

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

17.11.2013 13:17

wykładam papierem blaszkę

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

17.11.2013 13:59

Zawsze wykładam blaszkę papierem do wypieków:)

anemon

Zadanych pytań: 163

17.11.2013 14:00

Piekąc biszkopt tylko dno tortownicy wykładam papierem do pieczenia, a obręczy niczym nie smaruję.

Mniam

Zadanych pytań: 87

17.11.2013 14:12

Wykładam papierem do pieczenia.

Marta1986

Zadanych pytań: 859

17.11.2013 14:13

papierem do pieczenia

maciek7

Zadanych pytań: 148

17.11.2013 14:23

wykładam tylko paierem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak