Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ela427

Zadanych pytań: 12

04.02.2016 18:43

Czy macie jakiś sposób na ścinającą się śmietanę w zupach. Mnie najczęściej ścina się w pomidorowej i ogórkowej. Próbowałam już hartować śmietanę gorącą zupą i solić, ale nie pomogło. Proszę o wypróbowaną radę :)

Odpowiedzi (43)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

07.02.2016 20:30

Daję słodką śmietanę i jest w porządku

gregor#

Zadanych pytań: 3

08.02.2016 17:12

najlepiej używać śmietany 18% do zup i sosów i zabielać na mocno gotującą się zupę, nie będzie żadnego problemu.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

11.02.2016 10:55

Miałam ten sam problem, ale o jakiegoś czsu kupuję śmietanę do zup i sosów i nic się nie dzieje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak