Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

16.09.2015 11:58

Czy mascarpone po rozmrożeniu nadaję się do kremu z kremówką? Ubije się na sztywny krem?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Damiano

Zadanych pytań: 0

17.09.2015 16:13

ja nie mrożę mascarpone

Mniam

Zadanych pytań: 87

17.09.2015 10:11

Kupiłam więcej mascarpone, bo było w promocji. Tego co nie zużyłam zamroziłam.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

17.09.2015 10:22

nie mroziłam mascarpone

Odpowiedzi (52)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

16.09.2015 12:03

z mrożonego nie robiłam sama jestem ciekawa

Jumper123

Zadanych pytań: 24

16.09.2015 12:30

Nigdy jeszcze nie mroziłem mascarpone

Alex_M

Zadanych pytań: 119

16.09.2015 12:32

ja mroziłam i da się później ubić na sztywny krem :) jak ze świeżym

gosia56

Zadanych pytań: 466

16.09.2015 12:35

nigdy jeszcze nie mroziłam ale chętnie poczytam;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.09.2015 12:41

Ja robiłam z mrożonego i wszystko było ok.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

16.09.2015 12:43

nie mrozimy mascarpone

Renata9

Zadanych pytań: 329

16.09.2015 12:52

Tak, spokojnie możesz ubić krem

bertpvd

Zadanych pytań: 19

16.09.2015 13:03

można robić :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

16.09.2015 13:10

wole ubijać świeży

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

16.09.2015 14:03

nie mroziłam jeszcze mascarpone, zwykle kupuje tyle ile zużyję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak