Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

16.09.2015 11:58

Czy mascarpone po rozmrożeniu nadaję się do kremu z kremówką? Ubije się na sztywny krem?

Odpowiedzi (52)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

16.09.2015 18:26

Widzę ze już wszystko zostało wyjaśnione :) Ja też nigdy nie mroziłam mascarpone ale dobrze wiedzieć ze jest taka opcja :)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

16.09.2015 19:27

no i znam odpowiedź na kolejne przydatne pytanie

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.09.2015 19:33

Mascarpone po rozmrożeniu nadaje się do kremu z kremówką i ubije się na sztywny krem.

Lucan

Zadanych pytań: 18

16.09.2015 19:49

a z ciekawośći dlaczego mrozicie mascarpone? i ie można go przechowywać w zamrażarce?

gosia1988

Zadanych pytań: 526

16.09.2015 20:06

chętnie poczytam bo sama nie wiem :)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

16.09.2015 20:41

nie robiłabym z mrożonego

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

16.09.2015 20:41

tak nadaje się :)

paula191919

Zadanych pytań: 54

16.09.2015 20:43

Ja bym raczej nie mroziła. Wolę na świeżo wszystko robić.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

16.09.2015 21:09

nie mrozimy mascarpone, wole świeży

Ania84

Zadanych pytań: 67

16.09.2015 21:12

ja tez nie mrożę bo jest na okrągło dostępny w stałej cenie 4,50 u was też?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak