Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

16.09.2015 11:58

Czy mascarpone po rozmrożeniu nadaję się do kremu z kremówką? Ubije się na sztywny krem?

Odpowiedzi (52)

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

16.09.2015 21:16

mrożona, czy świeża to zawsze to samo

Konczi

Zadanych pytań: 632

16.09.2015 21:36

zawsze ozywam świeżego mascarpone

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.09.2015 21:58

nigdy też nie mrożę bo nie mam potrzeby, ale nie powinno się nic dziać po rozmrożeniu

Habibi

Zadanych pytań: 690

16.09.2015 22:04

Spokojnie można zamrozić i nic się złego nie dzieje.

patryska76

Zadanych pytań: 24

16.09.2015 22:22

Nigdy nie mroziłam mascarpone, ale dobrze wiedzieć, że po rozmrożeniu wszystko wychodzi tak jak należy :)

Madzai

Zadanych pytań: 7

17.09.2015 07:58

Po rozmrożeniu jest ok, nic się nie dzieje :)

Beata73

Zadanych pytań: 1093

17.09.2015 08:55

bałabym się ryzykować,bo to drogi ser

Motorek

Zadanych pytań: 1446

17.09.2015 09:11

nigdy nie mrożę

ilka01

Zadanych pytań: 6

17.09.2015 09:21

nigdy jeszcze nie mroziłam

dom-agi

Zadanych pytań: 2

17.09.2015 09:40

Nie wiedziałam, że mascarpone można mrozić :) Dobrze wiedzieć!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak