Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

16.09.2015 11:58

Czy mascarpone po rozmrożeniu nadaję się do kremu z kremówką? Ubije się na sztywny krem?

Odpowiedzi (52)

Doradczyni.Smaku

Zadanych pytań: 0

17.09.2015 09:46

Ja mroze kiedy uda mi sie kupic w promocji.

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

17.09.2015 10:32

Nie ma z tym problemu, normalnie się ubije :)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

17.09.2015 11:14

myśles ze mozesz spokojnie użyc mrożonego

Mancia w kuchni

Zadanych pytań: 20

17.09.2015 11:24

nie mroziłam nigdy mascarpone więc z mojej strony nie dostaniesz odpowiedzi niestety czy się da :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

17.09.2015 11:36

Mnie się zawsze grudkuje, ale wiem, że u innych jest wszystko w porządku.

Futka

Zadanych pytań: 2

17.09.2015 12:48

Spokojnie można ubijać :)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

17.09.2015 13:13

nie mroziłam zawsze kupuję na bieżące zużycie

Franciszek

Zadanych pytań: 4

17.09.2015 13:23

dobrze poczytać rad

Justi2401

Zadanych pytań: 10

17.09.2015 18:06

Nigdy nie mroziłam mascarpone, no chyba że na lody :)

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

17.09.2015 18:06

mozna zrobic.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak