Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

16.09.2015 11:58

Czy mascarpone po rozmrożeniu nadaję się do kremu z kremówką? Ubije się na sztywny krem?

Odpowiedzi (52)

pestka

Zadanych pytań: 424

16.09.2015 14:06

mascarpone nigdy nie mroziłam , kupuję zawsze świeży

Róża1

Zadanych pytań: 7

16.09.2015 14:44

Nigdy jeszcze nie mroziłam mascarpone :-)

kasiaw

Zadanych pytań: 470

16.09.2015 15:26

spokojnie się nadaje

Benita

Zadanych pytań: 1

16.09.2015 15:34

Można ubijać mrożony, ale osobiście wolę świeży.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

16.09.2015 15:47

Nigdy nie mroziłam, ale już wiem, że można:)

adelajda

Zadanych pytań: 234

16.09.2015 16:41

nie wiem bo jeszcze nie mroziłam tego serka

Malinka

Zadanych pytań: 302

16.09.2015 17:02

Chętnie się dowiem, bo jeszcze tak nie robiłam :)

Janina

Zadanych pytań: 159

16.09.2015 17:02

Powiem szczerze ,że nie mroziłam jeszcze mascarpone;)

halina17

Zadanych pytań: 271

16.09.2015 17:51

Ja nie mroziłam nigdy mascarpone zawsze kupuję świeże .

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.09.2015 17:55

Ja nie mroziłam, ale dobrze wiedzieć , nie praktykowałam jeszcze :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak