Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia123410

Zadanych pytań: 22

13.01.2016 14:20

Czy mielone do gołąbków dajecie surowe czy podsmażone?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Damiano

Zadanych pytań: 0

14.01.2016 16:16

tylko surowe

irenka

Zadanych pytań: 888

16.01.2016 15:59

ja daję surowe mięso

misia123410

Zadanych pytań: 22

13.01.2016 20:11

dzieki za pomoc

Odpowiedzi (53)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

13.01.2016 14:21

zawsze dodaję surowe

joannaa24

Zadanych pytań: 0

13.01.2016 14:23

Surowe, nigdy nie dodawałam podsmażonego mięsa do gołąbków ;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

13.01.2016 14:31

zawsze dodaję surowe :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

13.01.2016 14:33

wyłącznie surowe! miałam okazję jeść gołąbki z mięsa gotowanego oraz z podsmażanego surowego i żadne mi nie odpowiadały konsystencją i smakiem

ania2610

Zadanych pytań: 4

13.01.2016 14:37

surowe - podczas gotowania lub zapiekania pod przykryciem w piekarniku pięknie dojdzie

Wacław

Zadanych pytań: 1269

13.01.2016 14:41

oczywiście surowe

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

13.01.2016 14:47

Częściej daję surowe ale czasami podsmażam

Ola1young

Zadanych pytań: 7

13.01.2016 14:49

dajemy mięso surowe

adelajda

Zadanych pytań: 234

13.01.2016 14:54

zawsze surowe

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

13.01.2016 15:00

zawsze surowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak