Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia123410

Zadanych pytań: 22

13.01.2016 14:20

Czy mielone do gołąbków dajecie surowe czy podsmażone?

Odpowiedzi (53)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

13.01.2016 21:03

Zawsze surowe

Barbara13

Zadanych pytań: 21

13.01.2016 21:12

ja zawsze dodaję podsmażone,gołąbki mają wówczas zupełnie inny smak,jak dla mnie zdecydowanie lepszy

Madzai

Zadanych pytań: 7

13.01.2016 21:23

Zawsze surowe

berys18

Zadanych pytań: 1434

13.01.2016 21:31

robię z przyprawionego surowego

Renataj

Zadanych pytań: 1275

13.01.2016 22:12

Nie będę oryginalna: również daję mięso surowe:)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

13.01.2016 22:13

A ja wolę podsmażone :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

13.01.2016 22:53

dodaję surowe mięsko

patryska76

Zadanych pytań: 24

13.01.2016 23:59

Mielone do gołąbków zdecydowani surowe ;-)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

14.01.2016 00:21

Zawsze dodaję mięso surowe.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

14.01.2016 00:39

zawsze surowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak