Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia123410

Zadanych pytań: 22

13.01.2016 14:20

Czy mielone do gołąbków dajecie surowe czy podsmażone?

Odpowiedzi (53)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.01.2016 07:31

ja daję surowe

Jolcia_90

Zadanych pytań: 31

14.01.2016 08:35

Zazwyczaj daję surowe mięso i ryż ugotowany al dente. Jak dodamy ugotowane mięso, lub podsmażone, to wtedy czas gotowania gołąbków możemy skrócić.. Ja jednak wolę gotować je dłużej, na małym ogniu, aby kapusta zmiękła i przeszła fajnie wytworzonym podczas gotowania sosem pomidorowym.

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

14.01.2016 10:19

Daję surowe mięso

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

14.01.2016 11:58

zawsze dodaję surowe mięso

jola91

Zadanych pytań: 23

14.01.2016 11:58

Zawsze dodaję surowe mięso

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

14.01.2016 13:13

zawsze surowe

Ola1984

Zadanych pytań: 295

14.01.2016 14:19

Zawsze podsmażam, razem z cebulą, przyprawami i odrobiną koncentratu

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

14.01.2016 16:57

Podsmazone zawsze.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

14.01.2016 21:29

daję surowe

Izabela9

Zadanych pytań: 25

14.01.2016 21:36

U ,mnie zawsze surowe.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak