Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia123410

Zadanych pytań: 22

13.01.2016 14:20

Czy mielone do gołąbków dajecie surowe czy podsmażone?

Odpowiedzi (53)

pestka

Zadanych pytań: 424

13.01.2016 15:08

lekko podsmażam , bo takie nam najlepiej smakuje

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.01.2016 15:30

Tylko i wyłącznie dodaję surowe mięso.

Janina

Zadanych pytań: 159

13.01.2016 15:42

Zawsze daję surowe;))

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

13.01.2016 15:47

tylko surowe

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

13.01.2016 15:48

zawsze surowe mielone mięsko

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.01.2016 15:52

zawsze daję surowe

Madzik239

Zadanych pytań: 15

13.01.2016 15:56

Ja robię starąrecepturą mojej babic i mamy: Ryż czy też kaszę gotuję i dodaję do surowego mięsa i do tego dużo pieprzu soli oraz cebulka w kostę usmażona na złoty kolor. Zawsze wychodzą pyszne. Narobiłaś mi smaka :)

anka1988

Zadanych pytań: 25

13.01.2016 16:04

ja dodaję mięsko gotowane, nigdy ze surowego nie robiłam. tak mnie nauczyła mama i takie lubimy :)

halina17

Zadanych pytań: 271

13.01.2016 16:13

Ja smażę mięso z cebulką , czosnkiem , doprawiam i gołąbki są pyszne . Takie tradycyjne gołąbki w naszej rodzinie od 50 lat :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

13.01.2016 16:15

Smażę cebulkę i gorąca dodaję do mięsa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak