Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

misia123410

Zadanych pytań: 22

13.01.2016 14:20

Czy mielone do gołąbków dajecie surowe czy podsmażone?

Odpowiedzi (53)

Aneta41

Zadanych pytań: 74

13.01.2016 16:21

Ja farsz robię z surowego mięsa mielonego. Do tego podsmażam cebulkę, dodaję kaszę i przyprawiam solą i pieprzem. Najlepsze!

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

13.01.2016 16:36

dajemy mięso surowe

Maridka19

Zadanych pytań: 59

13.01.2016 16:53

Zawsze dodaję mięso surowe

Renata9

Zadanych pytań: 329

13.01.2016 17:01

Zawsze mięso surowe.

Stenka

Zadanych pytań: 467

13.01.2016 17:54

daję mięso surowe

Klausia

Zadanych pytań: 251

13.01.2016 17:58

Zawsze surowe, nawet nigdy nie pomyślałam żeby robić inaczej :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

13.01.2016 18:26

zawsze surowe dodaję

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

13.01.2016 19:20

zawsze tylko surowe

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

13.01.2016 19:56

zawsze surowe, podsmażam tylko cebulkę

Marta1986

Zadanych pytań: 859

13.01.2016 20:05

mielone surowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak