Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

03.06.2016 10:43

Czy mrozicie białka które pozostają przy pieczeniu lub przyrządzaniu potraw , czy macie jakieś inne sposoby na wykorzystanie białek?

Odpowiedzi (59)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.06.2016 12:44

Ja również zamrażam białka

Renata9

Zadanych pytań: 329

03.06.2016 13:13

Nigdy nie mroziłam białek, ale wiem że można mrozić.

ada.la

Zadanych pytań: 39

03.06.2016 13:46

często mrożę białka

Konczi

Zadanych pytań: 632

03.06.2016 14:42

najczęściej mrożę, piekę z nich beziki

ben-ka

Zadanych pytań: 459

03.06.2016 14:46

Zawsze mrożę, a jak nazbieram odpowiednia ilość, to robię bezę:)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

03.06.2016 15:10

zawsze mrożę nie wykorzystane białka, później po rozmrożeniu są idealne do bezy

pestka

Zadanych pytań: 424

03.06.2016 15:10

bardzo rzadko mrożę

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

03.06.2016 15:49

jeszcze nie mroziłam zazwyczaj trzymam w lodówce

Stenka

Zadanych pytań: 467

03.06.2016 18:39

ja nie mrożę, ale koleżanka mrozi i mówi, że są dobre

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

03.06.2016 20:03

czasem zamrażam ale zazwyczaj wykorzystuję na bezy albo na ciasto z białek gdy mam ich nieco więcej ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak