Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

03.06.2016 10:43

Czy mrozicie białka które pozostają przy pieczeniu lub przyrządzaniu potraw , czy macie jakieś inne sposoby na wykorzystanie białek?

Odpowiedzi (59)

adelajda

Zadanych pytań: 234

03.06.2016 22:28

Mrożę bardzo rzadko, raczej przechowuję w lodówce .

irenka

Zadanych pytań: 888

03.06.2016 22:56

jeszcze nigdy nie mroziłam

Iwusia

Zadanych pytań: 242

03.06.2016 23:04

najczęściej wykorzystuję je od razu na np. kokosanki, bezy ... a jak nie to do 2 dni trzymam w lodówce, a jak planuję dłużej to mrożę.

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

04.06.2016 08:24

Nigdy białek nie mroziłam, piekłam od razu albo bezy, albo ciasto.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

04.06.2016 08:55

Nie mrożę białek

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

04.06.2016 09:03

nieraz mrożę ale bardzo rzadko

Futka

Zadanych pytań: 2

04.06.2016 09:17

Jak zostaną mi białka, to zawsze je mrożę :D

Wacław

Zadanych pytań: 1269

04.06.2016 09:42

nie mrozimy białek

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

04.06.2016 10:59

nie mrożę białek

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

04.06.2016 11:38

dzięki za odpowiedzi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak