Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

03.06.2016 10:43

Czy mrozicie białka które pozostają przy pieczeniu lub przyrządzaniu potraw , czy macie jakieś inne sposoby na wykorzystanie białek?

Odpowiedzi (59)

ilka01

Zadanych pytań: 6

04.06.2016 11:44

ja również mrożę białka

Ola1984

Zadanych pytań: 295

04.06.2016 12:04

Mrożę a potem wykorzystuję do bezy lub do kokosanek,

joannaa24

Zadanych pytań: 0

04.06.2016 13:25

Nigdy nie miałam potrzeby żeby mrozić białka, jak zostaną mi z kilku jajek to zazwyczaj zostawiam je w lodówce i staram się szybko zużyć ;)

Ela15

Zadanych pytań: 1414

04.06.2016 13:58

jeszcze nigdy nie mroziłam

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

04.06.2016 14:25

jeszcze nie mroziłam białek

Habibi

Zadanych pytań: 690

04.06.2016 16:11

zawsze mrożę, kiedy mam nadmiar, a rozmrożone ubijają się chyba lepiej, niż te przechowywane kilka dni w lodówce! tylko jedna uwaga - białka do mrożenia muszą być świeże i zwarte, nie mogą się rozlewać, jak woda.

JellyFruits

Zadanych pytań: 0

04.06.2016 16:19

nie znam tej metody

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

04.06.2016 18:18

nie mrożę jak zostaną robię jajecznicę

Benita

Zadanych pytań: 1

04.06.2016 23:29

nigdy nie zamrażam, jak zostają robię przeważnie bezy

bertpvd

Zadanych pytań: 19

05.06.2016 16:23

Ninigdy jeszcze tego nie robiłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak