Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

03.06.2016 10:43

Czy mrozicie białka które pozostają przy pieczeniu lub przyrządzaniu potraw , czy macie jakieś inne sposoby na wykorzystanie białek?

Odpowiedzi (59)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

03.06.2016 20:11

Ja zawsze robię kokosanki z białek.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.06.2016 20:20

Można mrozić białka i potem są też dobre. Najczęściej od razu je wykorzystuję na kokosanki, bezy, ciasto z białek, omlet.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

03.06.2016 20:45

Nie nigdy nie mrozilam białek

Damiano

Zadanych pytań: 0

03.06.2016 20:50

z pozostałych białek robię bezy, nigdy nie mroziłem

Skotka

Zadanych pytań: 0

03.06.2016 21:10

Jak nie mam czasu coś zrobić od razu to mrożę:)

Madzai

Zadanych pytań: 7

03.06.2016 21:29

Nie wiedziałam że można mrozić, dobra informacja bo nie wiem co zrobić jak mi zostają :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.06.2016 21:32

mroże, właśnie dzisiaj piekłam beziki i mini pavlovy, w tym tygodniu to już druga partia. Suche bezy mogą leżeć, często je też wydaję bezy

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

03.06.2016 21:39

Ja trzymam w lodówce

jola91

Zadanych pytań: 23

03.06.2016 21:57

Jak nie mam pomysłu na białka to mrożę i w razie potrzeby wykorzystuję

gregor#

Zadanych pytań: 3

03.06.2016 22:10

Bardzo rzadko mrożę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak