Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

teresa18

Zadanych pytań: 502

11.11.2015 16:43

czy piersi z kaczki zaczynacie smażyć na zimnej czy rozgrzanej patelni?

Najlepsze odpowiedzi (3)

madzialena19

Zadanych pytań: 7

12.11.2015 00:34

Ja też smażę na rozgrzanej patelni .

Ola1984

Zadanych pytań: 295

12.11.2015 07:53

Ja smażę na rozgrzanej patelni, dzięki temu tłuszcz zdąży się wytopić, a skórka zarumienić.

slodkieniebo

Zadanych pytań: 5

12.11.2015 09:43

smażę na rozgrzanej patelni

Odpowiedzi (45)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

11.11.2015 16:46

Zawsze na zimnej, zaczynam smażyć skórą do dołu :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

11.11.2015 16:47

powinno sie zacząć smazyć od zimnej patelni

gosia56

Zadanych pytań: 466

11.11.2015 16:52

Ja podsmazam na rozgrzanej patelni skórą do dołu

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.11.2015 17:03

Ja zawsze podsmażam na rozgrzanej patelni ale teraz wypróbuje zacząć od zimnej patelni

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

11.11.2015 17:08

na zimnej skórą do dołu aby tłuszcz się powoli wytapiał

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

11.11.2015 17:26

ooo...tego nie wiedziałam,zawsze smazyłam na gorącej,jak wszystko

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.11.2015 18:02

Ja smażę na rozgrzanej patelni :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.11.2015 18:10

zaczynam na rozgrzanej, tłuszczykiem do dołu

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.11.2015 18:52

zawsze podsmażam na rozgrzanej patelni skórką do dołu

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

11.11.2015 19:24

Ja zaczynałam smażenie od zimnej (bo gdzieś czytałąm żę tak jest lepiej) ale ostatnio w MasterChef jednej z uczestniczek nieźle się za to oberwało więc może powinno sie jednak zaczynać od rozgrzanej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak