Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

teresa18

Zadanych pytań: 502

11.11.2015 16:43

czy piersi z kaczki zaczynacie smażyć na zimnej czy rozgrzanej patelni?

Odpowiedzi (45)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

11.11.2015 21:24

Wrzucam zawsze na gorącą.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

11.11.2015 21:34

nigdy mi nie przyszło do głowy żeby smażyć na zimnej...

mileneczka5

Zadanych pytań: 23

11.11.2015 22:11

a ja smaze na rozgrzewającej sie patelni

Iwusia

Zadanych pytań: 242

11.11.2015 23:34

smażyłam na rozgrzanej

halina17

Zadanych pytań: 271

12.11.2015 00:24

Smażę na rozgrzanej patelni . Nie ma się wytopić tłuszcz ponieważ mięso pozostaje suche.

krysia50

Zadanych pytań: 4

12.11.2015 00:31

Smażę na rozgrzanej patelni.

Dariusz8

Zadanych pytań: 4

12.11.2015 00:33

RÓWNIEŻ SMAŻĘ NA ROZGRZANEJ PATELNI.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

12.11.2015 08:42

na rozgrzanej patelni

Motorek

Zadanych pytań: 1446

12.11.2015 09:12

ja wszystko smażę na rozgrzanej patelni

Benita

Zadanych pytań: 1

12.11.2015 10:39

Oczywiście, że na rozgrzanej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak