Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

teresa18

Zadanych pytań: 502

11.11.2015 16:43

czy piersi z kaczki zaczynacie smażyć na zimnej czy rozgrzanej patelni?

Odpowiedzi (45)

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

11.11.2015 19:31

Moim zdaniem powinno sie na rozgrzanej, bo zanim wytapiajacy sie tluszcz osiagnie odpowiednia temperature to pewnie wsiaka w mieso jak w gabke

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.11.2015 19:40

na rozgrzanej smażę zawsze patelni,ale zobaczę teraz na zimnej

Justyna Jussstiii

Zadanych pytań: 930

11.11.2015 19:42

ja zaczyman zawsze od rozgrzanej

dorrota

Zadanych pytań: 10

11.11.2015 19:46

Zawsze smażyłam na lekko rozgrzanej

Janina

Zadanych pytań: 159

11.11.2015 19:47

Zawsze wszystko smażę na rozgrzanej patelni;)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

11.11.2015 19:55

słyszałam, że prawidłowo powinno zacząć smażenie na zimnej patelni - i ja też tak robię

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

11.11.2015 20:23

zawsze na rozgrzanej

Milka100

Zadanych pytań: 76

11.11.2015 20:36

zawsze na rozgrzanej:)

jola91

Zadanych pytań: 23

11.11.2015 20:40

Tylko i wyłącznie na rozgrzanej

irenka

Zadanych pytań: 888

11.11.2015 20:45

na rozgrzanej patelni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak