Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

teresa18

Zadanych pytań: 502

11.11.2015 16:43

czy piersi z kaczki zaczynacie smażyć na zimnej czy rozgrzanej patelni?

Odpowiedzi (45)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

12.11.2015 11:23

zawsze smaże na rozgrzenej patelni

misia123410

Zadanych pytań: 22

12.11.2015 11:46

ja też zawsze na rozgrzanej

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

12.11.2015 16:31

Skórą do dołu i na rozgrzanej patelni. Obsmażamy aby zamknąć pory czyli soki z mięsa nie wypływały. Mieso pozostaje soczyste. Robię tak nie tylko z filetem z kaczki ale także ze schabem i polędwicą.

Klausia

Zadanych pytań: 251

12.11.2015 17:20

Każde mięso smażę na rozgrzanej patelni.

ada.la

Zadanych pytań: 39

12.11.2015 17:30

smażę na rozgrzanej patelni

Maridka19

Zadanych pytań: 59

12.11.2015 19:07

Zawsze na rozgrzanej

anemon

Zadanych pytań: 163

12.11.2015 20:17

Wszystko zaczynam smażyć na rozgrzanej patelni.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

12.11.2015 21:27

Smażę na rozgrzanej patelni.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

12.11.2015 21:40

zawsze smażę na dobrze rozgrzanej patelni

Damiano

Zadanych pytań: 0

13.11.2015 10:24

ja smażę na zimnej patelni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak